Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening + de kosten van Klarna. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket binnen Nederland en circa 11 euro van belgie, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nakayfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”  Als je een order plaatst boven de €100,00 versturen we je pakket zonder verzendkosten. Mocht je items later retourneren en komt daardoor uiteindelijk het bedrag van je order lager uit dan €100,00  dan houden we ons het recht voor om alsnog de verzendkosten in rekening te brengen.

Stuur eerst een email met het ordernummer en wat u retour stuurt
Graag even een briefje bij uw retour met naam en ordernummer zodat het snel afgehandeld kan worden. Graag het retouren zo snel mogelijk.

Uitzonderingen Retourneren

De afgeprijsde artikelen kunnen niet meer geretourneerd worden.  Ook zijde kleding of gehaakte kleding mag niet geruild of geretourneerd worden. Retourneren geschiedt op eigen risico.    Retour adres : Nieuwveld 29-31     5702HW Helmond


Download retourformulier